23.02.2009

bizim grup

resim açıklaması:en arkada zarife ,siyahlı penguş,britney penguşa yaslanmış olan,rıfat başında muzlu, hilmi de yanında kulağına tutunmuş olan

öncelikli uyarı: yazar çok uzun zamandır ders çalışmakta.


bu güzel bi tamlamadır. her zaman olmasada -şahsen ben çok bağımlı olmaktan sıkılırım- hayatın bazı dönemlerinde biz olabilmek çok keyiflidir. öğrencilikse bunun keyfini en çok yaşadığımız zamandır. hem de üniversite öğrencisiysen, hem de tıp fakültesi gibi tüm ömrünü geçirmek durumunda kaldığın bi
bölümde okuyorsan. daha önce çok defa yazdım. bizim grubu zaten tanıyosunuz.şimdi hepimiz her manada dağılmış durumdayız. gerek mecburi gerek tus sebebiyle. tabi yalnızlık allaha mahsus. bizim kızlar kıskanmasın ama buradada çok kafa bi ekip topladım. her gün onlarlayım. beraber ders çalışıyoruz. çok eğleniyoruz. sizlere biraz onlardan bahsetmek istiyorum.


hilmi:eğlenceli bi arkadaş. sosyal hayatımın devam ettiği günlerden birinde Mado da tanışmıştık. o da waffleı çok seviyor. ders çalışmaktan çok bunaldığım zaman bana bi milyon palyaço numarası yapıyor. nerden öğrenmiş bilmiyorum.


britney: oldukça havalı. gerçek adı zehra ama kendisine böyle hitap edilmesini istiyor. çok zayıf ve güzel giyiniyor. ben giderek irileşen bedenimi sakladığım eşofmanların altında saklarken, o nasıl oluyor da bu kadar bakımlı ve güzel kalabiliyor anlamıyorum. evet tamam kıskanıyorum!! ama ona hissettirmiyorum. beraber soru çözüyoruz. ben soruları cevaplıyorum o da doğru mu yanlış mı bana söylüyor.ve hep ben biliyorum :D


zarife: kendisi tembel bi kişilik. hep uykusu var. ve tombiş. bize gelince yataktan inmiyor. ben ona okuyorum o dinliyor. neymiş efendim okumaya üşenirmiş. yani onu seviyorum ama benim için her zaman iyi olmuyor. benim bildiğim kısımları da onun yüzünden yavaş geçmem gerekiyor. boşa vakit kaybı. ama bi şey diyemiyorum tabii kırılmasın.buna katlanıyorum çünkü tam bir dost. kötü zamanlarda ağlarken sarılmak istersem hep yanımda.


rıfat: tam bir obur. onunla ders çalışmanın en eğlenceli tarafı sürekli yiyecek bi şeylerinin olması. bi kurabiyeler getiriyor. üstelik hep taptaze.ama geçen gün muz istedim vermedi. yemedi de. öyle yanında taşıyor.bana anlatmadığı sorunları var heralde.


penguş: işte onla bugün tanıştık.ama en çok onu seviyorum. son bi kaç gündür burası çok soğuktu. benim de karnım ağrıdı. aşkım ben üşüyorum diye gitmiş penguşa rica etmiş,gelip beni ısıtması için. o da kırmamış. bugün bana mesaj geldi. buluşma yeri verdi. .. kargodaymış. gittim, tanıştık aldım eve getirdim. sıcak su istedi verdim. bi içti bi içti anlatamam. o kadarcık bünyeye nasıl sığdırdı anlamadım. şimdi de kucağımda uyuya kaldı. ama sıcacıkkk...


nihai uyarı: yazar 1.63 boyunda kaç kilo olduğunu söylemeyen mavi gözlü kahveregi saçlı bi kız. gördüğünüz zaman lütfen polise haber verin ve acilen oradan uzaklaşın.

1 yorum:

irem dedi ki...

ben psikiatriyi kazanabilirsem hepinize tustan sonra bi grup terapisi yapmayı planlıyorum ama o terapiden ben nasıl çıkarım onu hiç düşünmek istemiyorum :)